Hvem er Tektrold?

Vi er to fyre fra København, som sammenlagt har mere end 25 års erfaring i IT-branchen.

 

Vi tror på at mennesker der trives, skaber succes.

 

IT er rygraden i en moderne organisation, hvilket betyder at IT har stor indflydelse på medarbejdernes hverdag og trivsel. Vi vil gerne skabe de bedste IT-rammer for vores kunder. Det mener vi, at vi gør ved at fjerne grænsen mellem jeres medarbejdere og os – da vi på den måde får den bedst mulige forståelse for jeres hverdag.

 

Målet er at skabe en servicevirksomhed, der via tillid til sine ansatte udvikler et inspirerende arbejdsmiljø, så vi sammen med vores kunder kan skabe en hverdag der øger vores fælles trivsel.

 

Profiler

Daniel Cornelius Pedersen

Jeg hedder Daniel, jeg er fra 1986 og huserer til daglig i Sydhavnen.

Her bor jeg i Haveforeningen Frederikshøj, som er en slags landsby i byen - det er mega hyggeligt!

Når jeg ikke løser IT-problemer kan jeg godt lide at pusle i min have, at opleve nye steder i ind- og udland, følge den lokale fodboldklub (Boldklubben Frem) og at lave god, lækker mad.

Nå ja, jeg er ret stor fan af at cykle rundt til steder, med mindre det er under -10 grader :-)

Jeg har desuden en bachelor i Internationale Udviklingsstudier fra RUC, så jeg har styr på migrationsteorier og udviklingen i landene syd for Sahara.

 

Min IT-baggrund:

 

Jeg har, siden jeg var ret lille, interesseret mig for computere.

Det mundede ud i en praktikplads som 15-årig hos det lokale IT-firma - og her lærte jeg de fleste af mine IT-kompetencer.

Det har helt sikkert været med til at gøre, at jeg nu interesserer mig for udviklingen inden for IT - fremfor at fokusere på enkelte systemer, som i princippet kan blive forældet om et par år.

Jeg har desuden lært, at IT ikke handler om systemer - men derimod om de mennesker, som bruger systemerne.

 

Fang mig på LinkedIn

Lasse Friis

.. lidt om mig

Kom til verden i 83 - en rigtig rejecocktail ;)

Vokset op i den sydøst-sjællandske idyl med skov og strand, nu lever jeg i Københavns Sydhavn, hvor jeg trives med kort afstand til Valbyparken og Tippen.

Motion er fantastisk, i mine teenage år var jeg en sprællemand på en fodbold & badmintonbane - nu står den på gåture, kropsøvelser og lidt dans når tiden er til det.

Hygger mig med byggeprojekter af brass fra storskrald. Lidt frivilligt arbejde i den lokale boldklub blir det også til.

 


… IT-baggrund

I en ung alder begyndte jeg at afholde LAN-party's med mine venner, her fik jeg skabt en interesse for hjemmebyggede “Router/Firewalls” da det var nødvendigt med ekstra krafter.

Meget af min baggrundsviden er selvlært da jeg har en naturlig interesse for IT. De sidste 7 år har jeg arbejdet som IT-konsulent med faste kunderelationer.

Jeg kan godt lide kontakten med kunderne, det giver mere indblik i deres dagligdag og gør arbejdet mere målrettet. Disse erfaringer har jeg overført til min rådgivning, problemløsning, oplæring af personale, og system administration. Det er superfedt! 😀

 

Fang mig på LinkedIn